1-header.jpg

🏑 Bovelander Hockey Camps in herfstvakantie

30-9-2021
Nieuwsafbeelding

Deze herfst is het weer zover... Bovelander komt weer met zijn te gekke hockeykampen naar onze club! De international, die langskomt deze week is Thijs van Dam.

Wist jij ook dat Thijs
.... ontzettend hard kan rennen.
.... bij ons in Heren-1 speelt.
.... een echt neusje voor de goal heeft?!

Naast de komst van Thijs worden er natuurlijk heel veel vette trainingen en activiteiten. De Bovelanderbegeleiding zorgt in ieder geval dat het weer 3 te gekke dagen worden!

Wanneer?
maandag 18 t/m woensdag 20 oktober

Voor de jongste hockeyers van 6 t/m 9 jaar is het Mini Hockeykamp. Bovelander neemt je 3 dagen van negen tot halfzes mee in de wereld van hockey en de bijbehorende gezelligheid.

Het Junior Hockeykampis voor de enthousiaste hockeyers van 10 t/m 12 jaar. Je leert de nieuwste skills van de Bovelander trainers. Toffe oefeningen en spannende partijtjes wisselen elkaar af. Lekker veel hockeyen dus!

Wat krijg je nog meer:
- Een mooi shirt van Bovelander;
- een te gekke Bovelander-bidon;
- een handtekening en clinic van een International;
- iedere dag sportlunch, gezonde tussendoortjes en een warme snack;
- een kans om vrienden en herinneringen voor het leven te maken!

Het beloven drie te gekke dagen te worden en wij kunnen al niet wachten! Heb jij al net zoveel zin als wij? Zet alvast de data in je agenda en meld je hier aan:
https://www.bovelander.nl/locaties/hc-rotterdam/

NB Boeken kan met een gerust hart. Als het kamp door Corona niet door kan gaan of je kan zelf niet komen, dan worden de volledige inschrijfkosten geretourneerd.

Voorwaarden & disclaimer