1-header.jpg

Seizoen 2021-2022: informatie over vriendschapsverzoeken

19-4-2021
Nieuwsafbeelding

Voor seizoen 2021-2022 wordt de komende weken hard gewerkt aan de nieuwe teamindelingen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van informatie uit de onderlinge wedstrijden en de trainingen plus de input en beoordelingsformulieren van coaches en trainers. Al met al is dit ieder jaar weer een hele klus voor de lijncoördinatoren. Voor de mini's en regiojeugd is het ook mogelijk om tot 1 mei as een vriendjesverzoek in te dienen. 

Vriendjesverzoeken
Mini's
Spelers/speelsters kunnen een verzoek doen om volgend seizoen bij een vriendje/vriendinnetje in een team te spelen. Er kan maar één vriendjesverzoek per speler worden ingediend en alleen wederzijdse vriendjesverzoeken worden gehonoreerd, dus spreek dat goed af. Wacht niet te lang! Volg deze link naar het formulier.

Regioteams
Voor de teams in de regiojeugd is het mogelijk om uiterlijk 1 mei as een vriendschapsverzoek in te dienen. Hierbij willen we wel benadrukken dat we ons best doen om de verzoeken in te willigen, maar dat dit niet altijd mogelijk is. Het vriendschapsverzoek moet wederzijds zijn, dus van alle betrokken kinderen moet een mail met hetzelfde verzoek worden gestuurd. Stuur de mail aan de lijncoördinatoren van de betreffende lijn – dus waarin volgend jaar wordt gespeeld:
- Meisjes D-teams: [email protected]
- Jongens D- en C-teams: [email protected]
- Meisjes C-teams: [email protected]
- A- en B-teams: [email protected] of [email protected] 
NB Verzoeken voor een vriendschapsteam kunnen alleen in de A- en B-lijnen worden ingediend.

Bekendmaking teamindelingen
In het openingsplan van de overheid wordt gesproken over het verruimen van de mogelijkheden voor de sport. De KNHB verwacht deze week een beslissing te nemen over het al dan niet voortzetten van de competities. De invulling van de laatste maanden van dit seizoen is dus nog even onduidelijk, dus kunnen we ook nog geen datum vaststellen waarop de nieuwe teams bekend worden gemaakt en in de nieuwe samenstelling kan worden getraind. Informatie hierover volgt z.s.m.

Kennismaken en lid worden
Ken je iemand die ook lid wilt worden van HC Rotterdam? Dan is het belangrijk dat hij/zij zich z.s.m. aanmeldt omdat de lijncoördinatoren binnenkort starten met de teamindelingen. Op de website staat het formulier.

In april/mei zijn er (gratis) Cool Clinics voor kinderen van 5 t/m 12 jaar die eens willen kennismaken met de hockeysport en HC Rotterdam. Voor de clinics schrijf je in via het formulier in de webshop

Opzeggen
Als je zeker weet dat je volgend seizoen niet meer bij HC Rotterdam wilt hockeyen, zeg dan vóór 1 mei je lidmaatschap op om te voorkomen dat je wordt ingedeeld in een team en dus weer contributie moet betalen. We vinden het natuurlijk jammer als je opzegt, hopelijk zien we je terug bij HC Rotterdam.
Meer informatie over opzeggen van het lidmaatschap staat in dit nieuwsbericht.Voorwaarden & disclaimer