1-header.jpg

Lid worden van HC Rotterdam

2-5-2021
Nieuwsafbeelding

In voorbereiding op het nieuwe seizoen is het handig om te weten waar wij aan toe zijn bij het maken van de teamindelingen, het vastleggen van trainers en de inschrijving bij de KNHB.

Inschrijven
Nieuwe leden kunnen na de zomervakantie instromen in een team of trainingsgroep op HC Rotterdam. Het is wel belangrijk dat je je nu z.s.m. inschrijft, want er wordt al gewerkt aan de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Deze zijn naar verwachting eind half juni bekend en zullen dan ook worden gecommuniceerd. Meer informatie over lidmaatschap, contributie etc is hier te vinden.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op onze website. Let op dat je na insturen van het formulier een bevestiging ontvangt via de mail. Vanaf dat moment sta je, of staat je zoon/dochter, op onze wachtlijst. 

Kennismakingsclinics voor de jongste jeugd t/m 12 jaar
Weet je het nog niet zeker maar wil je wel een keer een keer hockeyen bij ons, dan kan natuurlijk! Meld je dan aan voor de gratis coolclinics na de meivakantie! De laatste twee Cool Clinics van dit seizoen zijn op woensdagmiddag 19 en 26 mei van 14.30-15.30 uur.

Voorwaarden & disclaimer