1-header.jpg

Jeugdteams: inleveren en uitgifte trainingsmaterialen

8-6-2021
Nieuwsafbeelding

Op 5 juni worden de teamindelingen van de jeugdteams voor seizoen 2021-2022 bekend gemaakt. In de week van 7 juni zijn er geen trainingen en de nieuwe teams gaan dan vanaf 14 juni samen trainen. Dit betekent een enorme logistieke operatie voor de materiaalcommissie om alle trainingsmaterialen binnen een week in te nemen, te controleren en klaar te maken voor nieuwe uitgifte.


De planning is als volgt:

Maandag 7 juni 17.00-19.00 uur Inleveren trainingsmaterialen
Dinsdag 8 juni 17.00-19.00 uur Inleveren trainingsmaterialen
7-15 juni webshop Borg betalen voor trainingsmaterialen 

Inleveren trainingsmaterialen
Voor de trainingsmaterialen is een inleverstation ingericht in het clubhuis boven. Houd bij het vormen van de rij en het inleveren rekening met de 1,5 meter afstand. Voor de teruggave van de borg voor de trainingsmaterialen gelden de volgende voorwaarden:

  • De ballentas(sen) moet(en) volledig zijn gevuld met witte ballen. Dit hoeven niet de originele ballen met clublogo en het juiste nummer te zijn. Als voorwaarde geven we mee dat de ballen wit zijn en in goede staat.
  • Voor de (regio)topteams, die een tas waterballen hebben ontvangen, geldt dat ze ook allemaal waterballen moeten inleveren.
  • Naast de ballentas(sen) is een extra tas overhandigd met 20 pionnen en 8 hesjes. De hesjes moeten gewassen worden ingeleverd. De kleur van de 20 pionnen is niet van belang. 


Borg en verrekening evt. kosten
De borg wordt alleen terugbetaald als de materialen en uitrusting compleet worden ingeleverd. Bij het inleveren worden de aantallen ingevuld op een formulier. Indien materialen ontbreken of niet langer kunnen worden gebruikt, worden deze verrekend met de borg. De borg wordt in juni teruggestort op de rekening van de persoon die deze heeft betaald.

Voor het inleveren van extra clubmaterialen staat de groene retourton in de hal van het clubhuis. Bij teveel ingeleverde materialen vindt geen verrekening plaats met een team.


Rechtstreekse overdracht trainingsmaterialen
Het kan zijn dat je als team de huidige materialen volgend seizoen wilt blijven gebruiken en dat je dus geen gebruik maakt van de mogelijkheid om ze in te leveren. Fijn als je dit dan aangeeft bij de commissie via de mail.

Boete bij niet-inleveren
Let op: als de materiaalcommissie de tassen met trainingsmaterialen deze week niet heeft ontvangen en ook geen bericht in de mailbox heeft over onderlinge overdracht, geldt een toeslag van € 50,00 voor het betreffende team uit het huidige seizoen.


Inleveren aanvoerdersband en zaalmaterialen

Ook de aanvoerdersbanden en evt. de nog niet ingeleverde zaalmaterialen (keepersriempjes en zaalbal) kunnen worden ingeleverd. 
De (regio)topteams jeugd kunnen ook hun tas met zaalballen inleveren en krijgen de borg retour - als de tas compleet wordt ingeleverd.


Keepersmaterialen

Voor het inleveren van de keepersmaterialen wordt nog een moment vastgesteld, zodat de keepers voorlopig nog gebruik kunnen blijven maken van hun uitrusting.  Voor de keepersmaterialen geldt dat deze allemaal moeten worden ingeleverd aan het einde van het seizoen, in ieder geval door de keepers bij de mini's, D- en C-teams. Dit omdat de materialen moeten worden nagelopen, evt. aangepast aan de lichaamslengte, maar er ook wordt gekeken wat moet worden aangevuld.
Wanneer een keeper halverwege het seizoen aanklopt voor nieuwe materialen is niet alles op voorraad. De keeperstas kan in de hal van het clubhuis worden ingeleverd. De borg wordt alleen terugbetaald als de uitrusting compleet wordt ingeleverd.

Als de wens bestaat de keeperstas te gebruiken i.v.m. een hockey- of keeperskamp in de zomermaanden kan dit alleen na schriftelijke toestemming van de materiaalcommissie


Uitgifte trainingsmaterialen

De borg voor de trainingsmaterialen van de A-, B-, C- en D-jeugdteams kan worden betaald in de webshop. Na ontvangst van de borg, worden binnen 1 werkdag het nummer van de teamlocker plus de code van het hangslot gemaild aan de contactpersoon. 

Maatregelen i.v.m. corona

  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Houd bij het vormen van de rij en het inleveren rekening met de 1,5 meter afstand.
  • Gezondheidsklachten? Vraag een ander deze taak van je over te nemen.
  • Ontbrekende trainingsmaterialen dienen met pin te worden betaald

Met specifieke vragen of verzoeken kan een mail worden gestuurd naar de materiaalcommissie.

Voorwaarden & disclaimer