1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 februari 2023
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Uit MO8-06 V.M.H.C. CARTOUCHE MO8-3

Seniorenteams zoeken spelers, keepers en/of trainers

29-6-2021
Nieuwsafbeelding

Kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk hockeyteam?! Of ken je iemand die de stick weer wil oppakken?!  Misschien is er wel plek voor jou in één van onze seniorenteams! Spreekt een team op deze pagina jou aan, stuur gerust een appje naar de betreffende persoon en wie weet zien we je binnenkort terug op onze velden.

Wil jij een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Stuur dan een mail naar Sven-Olaf op [email protected]

Jong Heren 2 zoekt nog een keeper die hun team kan versterken!💚 

Wij zijn een vriendenteam, doorgestroomd uit de jeugd en hockeyen op een lekker niveau. We hebben nog een keeper nodig die ons team wil versterken! We trainen één keer in de week en gaan zondag volle bak voor de wedstrijd! Daarna natuurlijk hard door met de derde helft💪🏼. Naast het hockeyen zullen er ook vaak gezellige teamuitjes buiten het veld plaatsvinden!🍻🍻

Altijd al bij de mooiste club van Rotterdam willen keepen? Dit is jouw kans! Is het iets voor jou? Of ken je iemand die dit iets lijkt? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via een berichtje naar Floris op 06-83556356 ! 🙌🏼


Dames-3 zoekt fanatieke meiden en een nieuwe trainer
Klasse: Reserve 1e klasse
Leeftijd: 18-25 jaar

Dit jaar is het hockeyseizoen nogal apart geëindigd. Corona heeft ook voor ons roet in het eten gegooid en ons hockeyseizoen vroegtijdig afgekapt. Maar wij zitten niet stil en onze focus ligt alweer bij volgend seizoen. Wij, Rotterdam Dames-3, zijn dan ook hard op zoek naar enthousiaste meiden die ons team willen komen versterken! Zowel achter, midden als voor is er nog plaats voor een paar toppers.

Wij trainen iedere dinsdag (en optioneel donderdag) van 20:00 tot 21:45 en willen zeker in de top 5 eindigen aankomend seizoen! We zijn een gezellig team, met een juiste verhouding tussen serieus hockeyen en een biertje na de wedstrijd.

Kom een keertje meetrainen om te kijken of het van beide kanten klikt! Ben jij - of ken jij - de persoon die wij zoeken? Stuur dan vooral een berichtje naar Jolijn Esser (06-41535725). Tot snel! 

PS: omdat onze coaches/trainers ons helaas gaan verlaten 😭 zoeken wij ook nog een trainer-coach, die ons wil helpen ons doel te behalen!
Voorwaarden & disclaimer