1-header.jpg

Regiocompetitie is leuke seizoensstart voor jeugdteams

3-6-2021
Nieuwsafbeelding
De KNHB heeft vanwege de versoepelingen rond de corona maatregelen besloten om op zaterdag 12, 19 en 26 juni een regiocompetitie te organiseren voor jeugdteams (A t/m D-lijn). De meeste jeugdteams van HC Rotterdam doen mee aan deze competitie en een klein aantal teams had zelf al tegenstanders gevonden voor oefenwedstrijden in deze regio.

Omdat op HC Rotterdam de nieuwe teamindelingen voor seizoen 2021-2022 op 5 juni bekend worden gemaakt, zien we deze regiocompetitie als een mooie start voor de nieuwe jeugdteams om met elkaar kennis te maken. 

Praktische informatie
πŸ—“οΈ  Zodra de KNHB de speelzaterdagen heeft ingepland en de wedstrijdsecretarissen van de clubs de velden hebben ingedeeld, zijn de wedstrijden zichtbaar in de clubapp. 
🧒 We kunnen ons voorstellen dat de teambegeleiding van de nieuwe teams nog niet direct rond is, maar we willen vragen of ouders in onderling overleg binnen het team de taak op zich willen nemen om deze 3 wedstrijden te coachen en managen. Binnenkort wordt per team een takenformulier verspreid, waarop de teamtaken kunnen worden ingevuld.
🀝In de week van 7-11 juni zijn er geen trainingen gepland voor de teams. Dit betekent dat in veel gevallen de eerste wedstrijd in de regiocompetitie ook een kennismaking is. Vriendelijk verzoek om in te zetten op plezier maken samen en wennen aan elkaar. 
πŸ₯… De keepers kunnen hun materialen de komende weken nog gebruiken. Binnenkort volgt informatie met de data over inleveren van de keeperstas en het evt. verlengen van de keeperslocker.
🎽 Het thuisspelende team regelt 2 scheidsrechters.
πŸ§‘β€πŸ€β€πŸ§‘ Publiek is helaas nog niet toegestaan. We houden ons aan 2 x begeleiding per team: coach en manager. Over aanwezigheid van een maximum aantal rij-ouders volgt later bericht omdat we de KNHB-richtlijnen afwachten.
πŸ“… Tot de zomervakantie geldt het huidige trainingsschema. Dit kan betekenen dat de planning niet goed past in het schema van de ouders, die training geven. Voor het nieuwe seizoen zal een nieuw trainingsschema worden opgesteld, maar dat is niet haalbaar voor deze korte periode. Dank voor jullie begrip.
βšͺ Trainingsmaterialen inleveren op 7 en 8 juni. Uitgifte voor het nieuwe seizoen gebeurt na betaling in de webshop. Lees meer in dit bericht.

Deze regiocompetitie zet onze plannen voor de seizoensovergang een beetje op zijn kop, maar we willen deze mogelijkheid om wedstrijdjes te spelen tegen andere clubs toch niet aan ons voorbij laten gaan . We doen ons best om alles in één keer goed te laten verlopen en kijken uit naar nog een aantal weken met mooi weer en veel hockeyplezier voor de jeugd.
Voorwaarden & disclaimer