1-header.jpg

Jeugdteams: inleveren keepersmaterialen

8-6-2021
Nieuwsafbeelding

De materiaalcommissie biedt de jeugdteams en keepers de komende weken gelegenheid om de complete keeperstas in te leveren op de club. Ook de aanvoerdersbanden en evt. de nog niet ingeleverde zaalmaterialen (keepersriempjes en zaalbal) kunnen op dat moment worden ingeleverd.

Inlevermomenten keepersmaterialen jeugdteams (A t/m E-teams)
Dinsdag 29 juni tussen 18.00-21.00 uur
Zaterdag 10 juli tussen 10.00-12.00 uur

Keepersmaterialen
De keeperstas kan in de topsportgang van het clubhuis worden ingeleverd. De topsportgang is op de begane grond, direct rechtdoor als je binnenkomt door de hoofdingang. De borg wordt alleen terugbetaald als de uitrusting compleet wordt ingeleverd.

Voor de keepersmaterialen geldt dat deze allemaal moeten worden ingeleverd aan het einde van het seizoen, in ieder geval door de keepers bij de mini's, D- en C-teams. Dit omdat de materialen moeten worden nagelopen, evt. aangepast aan de lichaamslengte, maar er ook wordt gekeken wat moet worden aangevuld. Wanneer een keeper halverwege het seizoen aanklopt voor nieuwe materialen is niet alles op voorraad. 

Als de wens bestaat de keeperstas te gebruiken i.v.m. een hockey- of keeperskamp in de zomermaanden kan dit alleen na schriftelijke toestemming (mail) van de materiaalcommissie

Uitgifte keeperstassen jeugdteams
Nadere informatie volgt, maar deze data kunnen alvast in de agenda. Voor de A- t/m D-teams kunnen op de volgende data de keepersmaterialen weer worden opgehaald:
Dinsdag 17 augustus tussen 18.00-21.00 uur
Dinsdag 31 augustus tussen 18.00-21.00 uur

Over de mogelijkheid om een locker te huren worden de teams over een aantal weken geïnformeerd. We zijn nu eerst aan het inventariseren welke keepers hun huidige locker willen verlengen of opzeggen.


Voorwaarden & disclaimer