1-header.jpg

Voor de bezoekers van HC Rotterdam

22-6-2021
Nieuwsafbeelding

Per zaterdag 26 juni worden de coronamaatregelen versoepeld en is alles weer 'bijna normaal'. Op ons complex gelden de volgende maatregelen:

Toeschouwers welkom tijdens trainingen en (oefen)wedstrijden           
Toeschouwers zijn toegestaan op het complex tijdens trainingen en wedstrijden. Bij wedstrijden langs de lijn en bij trainingen aan de bar, natuurlijk met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Dus let op de gele stippen langs het veld en op de tribunes.

Kleedkamers geopend
De kleedkamers en douches mogen weer open. Vriendelijk verzoek om deze ruimtes niet te gebruiken voor gebruik consumpties, teambesprekingen etc. Als de 1,5 meter binnen niet kan worden gehandhaafd, geldt voor personen ouder dan 13 jaar de mondkapjesplicht.  

Buitenbar en terras geopend
Buitenbar en terras zijn open volgens de geldende horecaregels. De bar in het clubhuis is nog niet geopend.     

1,5 meter afstandsregel blijft van kracht
Voor iedereen, die niet aan het hockeyen is, blijft het belangrijk om onderling de 1,5 meter afstand te bewaren.

Samen sterk
Het einde lijkt in zicht, maar we willen benadrukken dat het van groot belang blijft dat wij hier samen de schouders onder blijven zetten. Neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden en durf ook elkaar eropaan te spreken als het onverhoopt even misgaat. Ook bij uitwedstrijden vragen wij je om je op de hoogte te stellen van de regels van de betreffende club en respecteer deze.

Voorwaarden & disclaimer