1-header.jpg

Voor de bezoekers van HC Rotterdam

8-6-2021
Nieuwsafbeelding

Na een lange periode van onderlinge wedstrijden kunnen onze jeugdteams de komende drie zaterdagen nog lekker spelen tegen andere teams uit de regio. Wij hebben besloten om deze competitie te spelen met de nieuwe teams van seizoen 2021-2022 en zien deze regiocompetitie dus als een mooie start om met elkaar kennis te maken en plezier te hebben.

Dit alles betekent dat nog niet alles bij het oude is, want op ons complex gelden de volgende maatregelen:

Geen toeschouwers tijdens trainingen en oefenwedstrijden           
Bij onderlinge oefenwedstrijden van de jeugd, mini's en senioren blijft het maximum aantal ouders/begeleiding gesteld op 3 personen: coach, manager plus scheidsrechter en/of spelbegeleider.

Beperkt aantal ouders bij jeugdwedstrijden in regiocompetitie
Bij de regiocompetitie op 12, 19 en 26 juni mogen per thuis- en uitteam maximaal 5 begeleiders (coach, manager, rijouders) het complex op. De twee scheidsrechters worden geregeld door het thuisspelende team. Zij staan binnen de lijnen en tellen niet mee met dit maximumaantal.

Na de wedstrijd worden spelers en ouders gezien als 'toeschouwers'. Een drankje of iets lekkers 'to go' kan worden opgehaald bij de buitenbar, maar hierbij ook het verzoek om niet te lang op het complex te blijven hangen.

Kleedkamers geopend
De kleedkamers en douches mogen weer open. Vriendelijk verzoek om deze ruimtes niet te gebruiken voor gebruik consumpties, teambesprekingen etc. Personen ouder dan 12 jaar moeten in de binnenruimtes een mondkapje dragen. Kom zoveel mogelijk omgekleed naar de training of wedstrijd.

Buitenbar en terras geopend
Buitenbar en terras mogen open voor personen die op het complex aanwezig mogen zijn én volgens de geldende horecaregels. Dus maximaal 4 personen (buiten een huishouden) aan één picknicktafel.
De bar in het clubhuis is nog niet geopend.     

Samen sterk
Het einde lijkt in zicht, maar we willen benadrukken dat het van groot belang blijft dat wij hier samen de schouders onder blijven zetten. Neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden en durf ook elkaar eropaan te spreken als het onverhoopt even misgaat. Ook bij uitwedstrijden vragen wij je om je op de hoogte te stellen van de regels van de betreffende club en respecteer deze.

Voorwaarden & disclaimer