1-header.jpg

Sportways hockeykamp in week 5 van de zomervakantie

8-8-2021
Nieuwsafbeelding

Tijd om alvast weer het veld op te gaan en te werken aan gloednieuwe skills! Tijdens het hockeykamp van SportWays kun jij volgende week drie of vijf hele dagen aan de slag met nieuwe hockeytechnieken en -tricks, zodat jij het nieuwe hockeyseizoen goed begint.

Samen met de enthousiaste trainers van SportWays ga jij aan de slag want tijdens de afwisselende en fanatieke trainingen en clinics komt van alles aan bod. Daarnaast komen Menno Boeren en Steijn van Heijningen langs om met jou het veld op te gaan, zodat jij alle ins en outs van hen kunt leren.

Weet jij wie Menno en Steijn zijn? 
Menno staat elke zondag op het veld met Rotterdam Heren 1 en speelt voor Jong-Oranje. Deze technische middenvelder stuift op hoge snelheid met de bal de cirkel in, om vervolgens met een strakke pass zijn teamgenoten de bal in het net te laten tippen. Hij heeft al twee landskampioenschappen in de jeugd op zijn naam staan.
Steijn staat elke zondag op het middenveld bij HGC Heren 1. Hij is het beste in de aanvallende 1 tegen 1, maar ook de backhand tussen de benen door kan hij als geen ander!

Menno en Steijn komen naar het hockeykamp van 16 t/m 20 augustus 2021. Ben jij tussen de 5 en de 14 jaar oud? Schrijf je dan hier in! 

15% groepskorting vanaf 6 deelnemers
Ga je met een groep of jouw team naar het kamp? Meld je dan aan als groep, en krijg 15% korting per persoon! Jouw groep moet uit zes of meer deelnemers bestaan, die allemaal minstens drie hele dagen op kamp gaan. Stuur een mail met de voor- en achternamen van alle deelnemers en naar welke leeftijdscategorie(ën) jullie gaan. Je ontvangt dan van SportWays een kortingscode, zodat jullie je kunnen aanmelden voor het kamp. Let op! Zorg ervoor dat niemand zich aanmeldt voordat je de kortingscode hebt ontvangen. Je kunt namelijk niet meedoen aan de groepskorting als je al aangemeld bent voor het kamp.

Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, maar geen zorgen! We gaan er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast heeft SportWays al meerdere clinics kunnen organiseren in 2021. Lees hier meer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.

Voorwaarden & disclaimer