1-header.jpg

Club in de zomermaanden 🌞

12-7-2021
Nieuwsafbeelding

🌞 In de zomerperiode gelden aangepaste openingstijden van complex en clubhuis. Let op: het is belangrijk dat alle teamactiviteiten op de velden worden aangemeld. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Zie de verschillende mailadressen onderaan dit nieuwsbericht. 

πŸšͺ Let op: het hek kan gesloten zijn/worden
Bij een gesloten complex is het belangrijk dat keepersmaterialen en overige zaken op tijd worden meegenomen voor bijv. een toernooi of oefenwedstrijd uit. Let ook op dat er geen fietsen, scooters of auto's op het terrein worden geparkeerd, want bij terugkomst kan het hek dicht zijn.


πŸ₯€Voorlopig houden we ons qua horeca bij het openen van de buitenbar en het terras. Volgens de recente maatregelen is de buitenbar tot 00.00 uur geopend. Van het clubhuis zijn de kleedkamers, toiletten en lockerruimtes bereikbaar bij trainingen en oefenwedstrijden. Opening van het complex betekent overigens niet altijd dat de horeca ook is geopend.

πŸ“… De zomermaanden zijn verdeeld in deze blokken

9 t/m 29 augustus
De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen starten voor de (regio)topteams en het complex is alle dagen vanaf 16.00 uur geopend. In de app staat het trainingsschema zodat je weet wanneer een velddeel voor jouw team is gereserveerd. Tot het einde van de zomervakantie moeten jullie zelf zorgen voor een trainer. Let op: als er geen/nauwelijks teams zijn, kan de club eerder sluiten.

m.i.v. 30 augustus: start trainingsschema
Op maandag 30 augustus as start het reguliere trainingsschema. De competitie start in het weekend 11-12 september (m.u.v. landelijk spelende jeugdteams) en op 4-5 september worden oefenwedstrijden gepland.

πŸ“§ Mailadressen voor contact

Verkeersomleiding 27-29 augustus
In het weekend 27-29 augustus zijn er werkzaamheden aan het kruispunt van N209 en Ankie Verbeek-Ohrlaan. Check ons aparte nieuwsbericht

Voorwaarden & disclaimer