1-header.jpg

D-teams: Get reaDy Day op vrijdagmiddag 27 augustus

6-7-2021
Nieuwsafbeelding

Op 27 augustus 2021 organiseert de evenementencommissie jeugd "Get reaDy!”, een middag voor alle D-tjes om met je team veel leuke activiteiten te doen. Je krijgt training van toppers uit de jeugd, je leert hockeytrucjes, speelt partijtjes, je hoort de hockeyregels nog eens uitgelegd, maar er zijn ook veel fun-activiteiten, zoals een stormbaan, een rugbytraining en andere geinige dingen om te doen. Kortom: een dag om je alvast met je team voor te bereiden op het nieuwe seizoen!

Vorig jaar deden bijna 200 D-tjes mee aan deze dag en mede daardoor was het een groot succes! Wij verwachten dat ook dit jaar weer alle D-teams meedoen. De inschrijving is per team en kost ongeveer € 150,00 per team voor activiteiten en lekkers tussendoor per team + 2 personen begeleiding.
De eerste aanmelding kan door een mail te sturen met vermelding van het team en naam/email/telefoonnummer van de manager.

In augustus komen we dan bij je terug voor het precieze aantal spelers én een gedetailleerd programma. Meld je snel aan!


Voorwaarden & disclaimer