1-header.jpg

👄 Dit weekend: bitjes happen op de club

17-9-2021
Nieuwsafbeelding

In september is er weer gelegenheid om een (nieuw) bitje te happen. Bij SPTL gebitsbeschermers kan je op vrijdag 17 september tussen 18.30-21.00 uur of zaterdag 18 september tussen 9.30-14.30 uur een afdruk laten maken voor een professionele gebitsbeschermer óf jouw huidige bitje aan laten passen, 


Afspraak maken is verplicht

In verband met COVID-19 is het noodzakelijk om een afspraak te maken. Aanmelden kan op www.sptl.nlKlik op de button 'Hapdagen', zoek de juiste datum en locatie en volg de stappen. Je ontvangt een bevestiging in de mail. 


Bij de afspraak

Op de hapdag desinfecteer je bij aankomst je handen, meld je je aan bij de administratietafel om de kleur te kiezen en af te rekenen. De laatste stop is het laten afnemen van de afdruk. De aangemeten (en betaalde) bitjes worden na ongeveer drie weken opgestuurd naar je huisadres.

SPTL volgt  de adviezen van de overheid en de overkoepelende tandartsverenigingen ANT en KNMT in combinatie met wetenschappelijk recent toonaangevende onderzoeken. Check het bericht voor meer informatie.

Informatie over de mogelijkheden staat op de website van SPTL of in de online flyer in bijlage. De genoemde prijs is incl. opbergdoosje, factuur en garantie. Natuurlijk is het speciale HC Rotterdam-clubbitje ook mogelijk.
Voorwaarden & disclaimer