1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 5 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Thuis M1F- Moermannen HV Bleiswijk CK-MF1
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
09:00 Uit M6E08 MHV Forcial M6E1
09:15 Uit M8E04 HC Schiedam M8E1

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

🎫 Kaartverkoop voor Dames-1 en Heren-1 wedstrijden

1-2-2022
Nieuwsafbeelding

Dit seizoen wordt gewerkt met kaartverkoop voor de competitiewedstrijden van Dames-1 en Heren-1. Dit is natuurlijk even wennen, maar de verwachting is dat andere Hoofdklasseclubs zullen volgenKaartverkoop voor thuiswedstrijden is, net als bij veel andere sporten, een van de manieren voor een vereniging om structureel financieel gezond te blijven. 

Opzet

  • Alle toeschouwers betalen entree: leden, bestuur, sponsoren, ouders van spelers en toeschouwers van de tegenpartij. 
  • Alleen spelers, staf, officials, pers, ballenkinderen, (bar)personeel en de senioren, die deze zondag thuis spelen, hebben gratis toegang.
  • Elke dinsdag voor een thuiswedstrijd zijn de kaarten online beschikbaar.
  • 18+: kaartje € 5,00* 
  • 10 t/m 17 jaar: kaartje € 2,50*
  • 0 t/m 9 jaar: vrij entree.
  • Met een seizoenskaart à € 50,00 (€ 25,00 kind) kan je altijd naar de thuiswedstrijden** van Dames-1 en Heren-1.
  • Gedurende het seizoen zullen wij diverse entertainment-activiteiten organiseren.
  • Investering in horecafaciliteiten en inrichting clubhuis en Mary Knopplein
Op Super Sunday = 1 kaartje voor twee wedstrijden.
** Met uitzondering van eventuele Play-Offs/Play-Outs.


Waarom kaartverkoop?
In de ALV van 2018 is besloten dat de vereniging niet langer financieel bijdraagt aan de kosten van Dames-1 en Heren-1. Deze kosten worden gedekt uit sponsoring en bijdrages van donateurs. Dit seizoen gaat er dus geen geld van jouw contributie naar onze topteams. Als club hebben wij wel grootse ambitiein de door ons gekoesterde topsportcultuur: Dames-1 moet structureel naar de Hoofdklasse en Heren-1 moet in die Hoofdklasse strijden voor de topposities.

Mede door de Coronacrisis is het wel een uitdaging om onze ambities financieel haalbaar te houden. Met de andere Nederlandse topclubs zijn wij daarom continu in gesprek over het verdienmodel en de toekomst van tophockey. Concurrentie op deze ambities is er niet alleen van clubs uit Nederland maar ook uit Duitsland en België. In termen van mediabereik krijgen andere sporten dan hockey steeds meer zendtijd. 

Als bestuur vinden wij het essentieel om een duurzaam topsportmodel voor de club te behouden en verder te versterken omdat i) de club een jarenlange topsporttraditie kent als belangrijk onderdeel van haar DNA, ii) de expertise en knowhow van tophockey belangrijk is voor het verbeteren van de kwaliteit van training en coaching binnen de hele club en iii) wij de mogelijkheid om in de regio tophockey te kunnen kijken belangrijk vinden.

Seizoen 2021-2022 is een pilot
Het bestuur beschouwt dit seizoen als een pilot, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van onze leden en fans. Aan het einde van dit seizoen zal het bestuur de pilot evalueren. Gedurende het seizoen zullen wij bijsturen als er dingen zijn die niet zo lopen zoals gedacht.

Hoe koop ik een kaartje?
Elke dinsdag voor een thuiswedstrijd zijn de kaarten online beschikbaar.
Met de aanschaf van een seizoenskaart ben je in één keer klaar en kan je naar alle thuiswedstrijden** van Dames-1 en Heren-1.

Jouw kaart wordt gescand bij de controle in het clubhuis; dit kan met de QR-code op je telefoonscherm, in jouw wallet of als je de kaart hebt uitgeprint. Er zijn geen vaste plaatsen, dus je kan zelf een plek zoeken op een van beide tribunes. 

Voorwaarden & disclaimer