1-header.jpg Webbanner.HCR.1440x346[1].jpg

🛍️ Ben jij al goed voorbereid op zaalhockey?!

15-11-2021
Nieuwsafbeelding

In het weekend 27-28 november worden de laatste competitiewedstrijden op het veld gespeeld en daarna gaan de meeste teams de zaal in. Voor zaalhockey heb je een aparte zaalstick nodig en natuurlijk geschikte schoenen met een non-marking zool, die geen strepen achterlaat. Een zaalhandschoen wordt aangeraden, maar is niet verplicht. Je tenue, bitje en scheenbeschermers zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Heb jij alles al in huis?!

10% korting bij DAKA voor onze leden
Bij onze sponsor DAKA Rotterdam-Noord aan de Abraham van Stolkweg (of online) krijg je met de Daka-VIP app 10% korting op (zaal)hockeyschoenen, (zaal)hockeysticks, hockeykleding en accessoires en je spaart ook nog eens 4% extra. Bovendien steun je daarmee ook de club. Zorg dat je op DAKA.nl bent ingelogd met jouw persoonlijk vip-account zodat jouw korting én spaartegoed direct worden verrekend. 

Gebruiksaanwijzing DAKA VIP-app|
Download de DAKA VIP-app in de appstore of playstore. Maak een account aan en open vervolgens 'groepen'. Selecteer HC Rotterdam en vul onze eigen activatiecode in. Deze is 20213053.

DAKA clubshop gesloten
Omdat toeschouwers niet meer zijn toegestaan op het complex is de DAKA-shop op de club voorlopig gesloten. Naar verwachting opent DAKA na de winterstop weer het rolluik.

Voorwaarden & disclaimer