1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🥳 Senioren komen uit winterslaap

15-1-2022
Nieuwsafbeelding
Goed nieuws voor de senioren want ook zij kunnen weer lekker het veld op! Het lag natuurlijk even stil door de strenge lockdown, maar onze Rotterdamteams staan vast te trappelen om te gaan bewegen. We zitten niet stil: veel teams hadden zich aangemeld voor de zaalcompetitie of de wedstrijden in de RottCup. Andere teams houden het tijdens de winterstop liever bij een veldtraining of kiezen ervoor om even rustig aan te doen om krachten op te doen voor de herstart van de veldcompetitie. 

Voor alle 18-plussers zijn er de komende weken de volgende mogelijkheden om weer samen in beweging te komen:

Veldtrainingen
Het is mogelijk om op het veld door de week 's avonds te trainen of op de zondagochtend tussen 10.00-13.00 uur. In verband met het reserveren van het veld en de evt. inschakeling van de veldverlichting is het noodzakelijk om voor de planning een mail te sturen aan Karianne. Na bevestiging wordt de training ook zichtbaar in de clubapp.
NB De beregening op veld 1, 2 en 3 is tot de voorjaarsvakantie uitgeschakeld i.v.m. kans op vorst.

Zaaltrainingen
Nu de jeugd en mini's nog een paar weken de zaal ingaan, is de ruimte voor seniorenteams om te trainen in de Rotterdome beperkt. Overdag is er in regel ruimte tussen 7.00-16.00 uur. Als het trainingsschema voor de komende twee weken is vastgesteld, zijn er mogelijk ook in de avonduren nog een paar uren beschikbaar voor seniorenteams in de Rotterdome.
Ook voor trainingen in de Rotterdome kan contact worden opgenomen met Karianne op bovengenoemd mailadres. Normaliter wordt zaalhuur berekend aan onze zaalteams bij de senioren, maar ook voor deze periode blijft gelden dat dit niet wordt gevraagd. 

Onderlinge oefenwedstrijden
Onderlinge oefenwedstrijden tegen Rotterdamteams zijn toegestaan. Neem contact op met Karianne om een oefenwedstrijd op het veld te plannen op een doordeweekse avond of in het weekend. In de zaal zijn de mogelijkheden beperkt, maar laat weten als jullie interesse hebben.

Clubhuis gesloten
Met de sluiting van de horeca blijft het clubhuis helaas in ieder geval t/m 25 januari gesloten. Tijdens trainingen en oefenwedstrijden zijn de teamlockers, keeperslockers en toiletten op de begane grond bereikbaar.

Anderhalve meter 
Het is noodzakelijk dat overal 1.5 meter afstand van elkaar wordt gehouden. Dus ook bij het lopen van/naar het veld, tijdens de line-up, een bespreking op het veld, op de bank en op de tribune. 

QR-code, mondkapje in Rotterdome en clubhuis
Bij entree van de Rotterdome moeten 18-plussers een coronatoegangsbewijs tonen, ook de sporters. De enige uitzondering bij entree van de Rotterdome vormen de coaches en trainers zolang zij hun functie uitoefenen. 

Voor alle 13-plussers geldt dat zij een mondkapje moeten dragen bij betreden van de Rotterdome én in het clubhuis bij de lockers en toiletten. Tijdens het spelen en coachen mag het mondkapje weer af. Vooraf en na afloop is een mondkapje wel verplicht tijdens het verplaatsen.
Voorwaarden & disclaimer