1-header.jpg

🕺🏽💃🏽 Yesss, Zomeravondhockey is terug!

24-3-2022
Nieuwsafbeelding

Yess, Zomeravondhockey (ZAH) is back! Na 2 afgelaste edities kunnen we dit jaar weer genieten van één van de leukste evenementen van HC Rotterdam voor senioren. Zomeravondhockey is ooit geboren als een klein en gezellig hockeytoernooi voor intimi, en is inmiddels uitgegroeid tot een waar Rotterdams fenomeen. Vanuit alle hoeken en gaten begeven Rotterdammers én niet-Rotterdammers zich in de zomermaanden juni en juli naar de club, om daar  legendarische avonden vol hockey te beleven.

Lekker ouderwetse hockeyfeesten
Traditiegetrouw wordt iedere avond afgesloten met een spetterend feest! Dit jaar is Zomeravondhockey op 2 vrijdag- en 2 zaterdagavonden, te weten 10 juni, 24 juni, 2 juli en 9 juli 2022. Elke avond worden er twee hockeywedstrijden van een half uur gespeeld. Vervolgens zal het feest losbarsten en zullen we dansen en sjansen tot in de vroege uurtjes.

Party in the United States of the ZAH
Deze editie reizen we langs alle staten en' Make ZAH great again!'. Je wordt ingedeeld in een gezellig team, samengesteld met spelers van verschillende leeftijden, speelsterktes en clubs. Ieder team krijgt een ZAH 2022-shirt met eigen kleur. Het is mogelijk om voor de wedstrijden te eten op de club. Informatie hierover volgt.

Aanmelden doe je zo!
De kosten zijn € 45,00 pp voor hockey, shirt en goede feesten met DJ's en live-entertainment. Aanmelden gaat via de aparte ZAH-website. Hier vind je ook meer informatie. De Earlybirdtickets zijn al op! Schrijf je dus snel in.

Voorwaarden & disclaimer