1-header.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 5 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit M1F- Algera's HC Ypenburg CK-MF3
08:30 Thuis M1F- Moermannen HV Bleiswijk CK-MF1
08:30 Uit J1F- Van Dammen HC Delfshaven CK-JF1
09:00 Uit M6E08 MHV Forcial M6E1
09:15 Uit M8E04 HC Schiedam M8E1

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

๐Ÿ’š๐Ÿค Lid worden van HC Rotterdam

30-3-2022
Nieuwsafbeelding

In voorbereiding op het nieuwe seizoen is het handig om te weten waar wij aan toe zijn bij het maken van de teamindelingen, het vastleggen van trainers en de inschrijving bij de KNHB. Dat geldt aan de kant van uitstroom, maar natuurlijk ook voor de instroom van nieuwe leden!

Inschrijven
Nieuwe leden kunnen na de zomervakantie instromen in een team of trainingsgroep op HC Rotterdam. Het is wel belangrijk dat je je z.s.m. inschrijft, want in april/mei gaan we starten met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. De teamindelingen voor de jeugdteams eind juni bekend gemaakt. Meer informatie over lidmaatschap, contributie etc is hier te vinden.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op onze website. Let op dat je na insturen van het formulier een bevestiging ontvangt via de mail. Vanaf dat moment sta je, of staat je zoon/dochter, op onze wachtlijst. 

Spelen in een van de topjeugdteams van HC Rotterdam
HC Rotterdam heeft een leuke en ambitieuze jeugdopleiding. Hierbij kijken we niet alleen naar de beste prestaties, maar wordt vooral ook gelet op de ontwikkeling van de spelers en teams. Ons doel is om elk jaar een aantal jeugdspelers te kunnen 'afleveren' aan onze eerste elftallen. Dit gebeurt niet zomaar. Spelers moeten hier samen met coaches en trainers hard voor werken. Meer informatie lees je hier. 

Durf je de uitdaging aan, stuur dan jouw aanmelding via dit formulier. 

Voorwaarden & disclaimer