1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

♻️ Comeback Adam Dixon op HC Rotterdam

10-5-2022
Nieuwsafbeelding
De selectie van Heren-1 is voor komend seizoen versterkt met de Brit Adam Dixon. Dixon is een oude bekende want in seizoen 2016-2017 speelde hij ook in het groen-witte tenue voor HC Rotterdam. 

Dixon is een middenvelder afkomstig van de Engelse club Beeston. Sinds 2009 kwam hij op internationaal vlak uit voor de teams van zowel Engeland als Groot-Brittannië. Na de Olympische Spelen in Tokio heeft hij zijn loopbaan als international beëindigd met 290 interlands 


"Met Adam Dixon halen wij niet alleen kwaliteit, maar ook een hoop ervaring binnen. Wij zijn deze weken druk met het vastleggen van spelers en een coach voor komend seizoen en trappen hiermee de berichtgeving af,'' geeft bestuurslid tophockey Luuk van der Schoot aan. "Wij hebben altijd goed contact gehouden met Adam, op wie de zinderende NK-finale tegen Kampong in ons eigen stadion veel indruk heeft gemaakt. Zoals bekend heeft HC Rotterdam op dit moment een selectie met veel jong Nederlands talent. Voor de balans in het team is het mooi om daar met Adam een hoop ervaring aan toe te voegen”. 

Voorwaarden & disclaimer