1-header.jpg

✋ Kom een paar uurtjes helpen tijdens de Pro League in juni

19-5-2022
Nieuwsafbeelding

In juni worden maar liefst 10 interlands in ons stadion gespeeld tijdens de Pro League. Na twee afgelaste edities zal dit een mooi Oranjefeest worden op ons complex. Achter de schermen wordt al hard gewerkt om dit evenement tot een succes te maken. De wedstrijden trekken immers een groot publiek en er moeten allerlei extra’s geregeld worden om van iedere wedstrijd een mooi, veilig en groots spektakel te maken. Omdat deze evenementen niet kunnen draaien zonder vrijwilligers doen we een beroep op de hulp van onze leden, ouders van leden en overige enthousiastelingen.

Kom jij ook een paar uurtjes helpen?
Lijkt het je ook leuk deel uit te maken van een vrijwillig team dat meehelpt om deze interlands op onze club tot een prachtig evenement te maken? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die willen meehelpen in verschillende functies.

Naar wie zijn we wanneer op zoek?
We kunnen je hulp goed gebruiken bij verschillende taken, zoals kaartcontrole, toezicht op de tribunes, coördinatie van de fanzone met spelers en handtekeningenjagers na de wedstrijd. Voor de parkeerwachten zoeken we 16+ers.  
In het bijzonder is de interlandcommissie op dit moment op zoek naar stewards, die op dinsdag 21 en woensdag 22 juni vanaf 15.30 tot ca. 21.00 uur kunnen komen helpen bij het toezicht op de tribunes. Een mooie plek om ook te genieten van de wedstrijden!

Wat krijg je ervoor terug?
Je moet het leuk vinden om zo’n mooie interland van dichtbij mee te maken. Je krijgt gratis entree tot het evenemententerrein en wordt uiteraard voorzien van eten en drinken op het moment dat je werkt. De taken zijn op vrijwillige basis, dus je krijgt geen financiële vergoeding. Uitzondering hierop vormen de parkeerwachten, die een kleine vergoeding krijgen.

Meld je aan!
Wil jij deel uit maken van het Pro League-vrijwilligersteam? Stuur dan een mail aan [email protected].

We verheugen ons enorm op deze interlands op HC Rotterdam en hopen dan ook dat we er met veel enthousiaste vrijwilligers een mooi succes van kunnen maken!

 
 

Voorwaarden & disclaimer