1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 februari 2023
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Uit MO8-06 V.M.H.C. CARTOUCHE MO8-3

­čĆĹ Seniorenteams zoeken versterking via de spelersbank

14-6-2022
Nieuwsafbeelding

De spelersbank voor het nieuwe seizoen 2022-2023 is geopend. Kan jij overweg met een hockeystick en ben je op zoek naar een leuk team? Presteer je in zowel de eerste, tweede als de derde helft?! Misschien is er wel plek voor jou in één van de seniorenteams op HC Rotterdam!

Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente vacatures. Spreekt een team je aan, stuur dan een appje naar de betreffende persoon en wie weet zien we jou binnenkort terug op onze velden.

Teamoproep plaatsen op de spelersbank?
Wil jij een oproep doen voor nieuwe teamgenoten? Stuur dan een mail met info over jouw team (klasse, gemiddelde leeftijd, training, ervaring, contactpersoon en -gegevens) en een leuke foto naar de clubmanager.  

SPELERSBANK 2022-2023

Heren Jong-2 zoekt 5 of 6 jonge goden

Klasse: 3e

Leeftijd: 17 t/m 25 jaar

 

Ben jij iemand die buiten het veld van een biertje houdt maar op het veld fanatiek is en 100% geeft? Dan zoeken wij jou! Wij zijn een gloednieuw team met alleen maar jonge goden. De meesten van ons hebben de afgelopen jaren bij de jeugd op HC Rotterdam gespeeld en zijn nog op zoek naar ongeveer 5 spelers voor verschillende posities in het veld. Dus speel jij nu 2e of 3e klasse  en zoek je een gezellig team? We trainen iedere week 1x, vlammen op zondag en hydrateren altijd goed met het vloeibare goud.

 

Ken jij iemand - of ben jij degene - die we zoeken? Stuur dan vooral een berichtje naar Niek Ploegmakers (06-39868235).


Dames-3 zoekt fanatieke meiden en een keeper
Klasse: Reserve 1e
Leeftijd: 19-30 jaar


Rotterdam Dames-3 is hard op zoek naar enthousiaste meiden, die het team willen komen versterken! Zowel achter, midden als voor is er nog plaats voor een paar toppers. Een speciale oproep voor een nieuwe keeper! We zijn een gezellig team, met een juiste verhouding tussen serieus hockeyen en een biertje na de wedstrijd. We trainen iedere dinsdag (dit seizoen van 20:30 tot 22.00 uur) en willen zeker in de top 5 eindigen aankomend seizoen!

Kom een keertje meetrainen om te kijken of het van beide kanten klikt! Ben jij - of ken jij - de persoon die wij zoeken? Stuur dan vooral een berichtje naar Jolijn Esser (06-41535725). Tot snel! 

Dames Jong-1 zoekt jou!
Klasse: 3e 
Leeftijd: 18-22 jaarWij zijn Dames Jong-1 van HC Rotterdam en wij zoeken nieuwe teamgenootjes voor volgend seizoen. We houden van een goed potje hockeyen, maar na de wedstrijd/training houden we ook zeker van een drankje :). We zijn ervan overtuigd dat het een enorme toevoeging is aan jouw leven als je bij ons komt hockeyen, dus stuur ons snel een berichtje. Tot snel!! Groetjes van je nieuwe teamgenoten <3
PS Stuur gerust samen met een vriendin een berichtje, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Contactpersoon is Vera van Hezik (06-3731 0936)

Dames-7 
Klasse: 4e
Leeftijd: gemiddeld 25 jaar

We zijn op zoek naar nieuwe teamgenootjes voor komend seizoen. Heb je zin om aan te sluiten bij een fanatiek en enthousiast team bij dé club van 010? Ben je in voor dé leukste teamweekends en teamuitjes. Stuur een berichtje en train gezellig een keertje mee. Kom je samen? Ook helemaal goed!
Je kan contact opnemen met Eva op 06-4851 9775.

Heren-4 zoekt 2 of 3 spelers als versterking
Klasse: reserve 1e 
Leeftijd: gemiddeld 20 jaar
Gewenste positie(s): we zijn flexibel, we rouleren vaak van posities. Middenveld heeft de grootste voorkeur. 


Ben je ge├»nteresseerd in hockey op niveau, wekelijks trainen én gezelligheid buiten het veld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een relatief jong seniorenteam, die na één seizoen in de 2e klasse (doelsaldo 100+) direct gepromoveerd is naar de 1e klasse. De ambitie om hierin te blijven spelen en zelfs nog een keer te promoveren ligt vrij hoog! Hiervoor trainen wij 1x (of soms 2x per week) en houden we ons fit door genoeg pils te hydrateren. Op niveau hockeyen houden wij van, maar er is natuurlijk ook genoeg gezelligheid. Deze goede balans is ontwikkeld door jaren samenspel in verschillende (top)teams van de jeugd ons mooie cluppie.
Zie je het al voor je? Meld je snel aan bij Niels Waaijer (06-3747 6571)

Dames30B zoekt een keeper en enthousiaste speelster
Klasse:  30+, 1
Gemiddelde leeftijd: 45 jaar


We zijn een enorm gezellig, maar ook erg fanatiek team. We trainen dan ook elke week met een volle bezetting op de dinsdagavond. Tijdens de zaalcompetitie zijn we zelfs met 2 teams vertegenwoordigd. Daarnaast gaan we elk jaar met een deel van het team ski├źn. We zijn vooral op zoek naar een keeper, maar enthousiaste midden-en voorhoede speelsters zijn ook van harte welkom! Neem contact op met Claartje Berben (06-1443 9829) of Maaike van Vugt (06-1422 0466)

Dames 2 zoekt speelsters en keepster voor de Reserve Hoofdklasse!
Klasse: Reserve Hoofdklasse
Leeftijd: 20-30 jaar


Rotterdam Dames-2 is hard opzoek naar speelsters en een keepster die het team komen versterken! Na een succesvol seizoen spelen we komend jaar in de Reserve Hoofdklasse, waar we zeker niet van plan zijn direct weer uit te degraderen. Daarom zoeken we jou!  

We zijn een team dat bestaat uit oud Dames-1, eigen jeugdspeelsters en meiden, die net de overstap naar Rotterdam hebben gemaakt. Binnen de lijnen zijn we super fanatiek maar na de training/wedstrijd wordt er zeker een drankje gedronken!  

Interesse? Stuur een berichtje naar Bregje Sikkenk (06-51954644) en kom gezellig een keer meetrainen! Tot komend seizoen! 

Dames-5 zoekt een verdediger
Klasse: derde
Leeftijd: 20-30 jaar

 

Ben jij een topper van een verdediger en op zoek naar een superleuk dames team om je bij aan te sluiten? Dan zit je bij Dames-5 gebakken. Drie jaar geleden zijn wij dit team gestart met vooral nieuwe leden. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot hecht team met een hele goede vibe. Wij vinden het belangrijk om het meeste uit onze wedstrijden te halen, maar blijven altijd positief naar elkaar. Dit wordt ook door onze invallers opgemerkt.

Dus we strijden voor de top, maar vinden de gezelligheid buiten de wedstrijden ook heel belangrijk. Daarom zijn er regelmatig teamuitjes, van spelletjesavonden tot eten op de club en sinterklaas tot aan wintersport! Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die het gezellig vindt om bij dit soort momenten aan te sluiten. We trainen altijd op woensdagavond om 20.00 uur en bedenken om de beurt in tweetallen een training. Wil je een keer kennis maken? Je bent altijd welkom om eens aan te sluiten op de woensdag! 

 

Contactpersoon: Dominique van Ruiten (06-5160 3646)

Jong dames-2 zoekt meiden voor alle linies
Klasse: 4e
Leeftijd: 17 t/m 22 jaar


Wij zijn Jong dames-2, een gezellig team dat 1x per week traint en op zondag competitie speelt. Ons team bestaat uit allemaal enthousiaste meiden tussen de 17 en 22 jaar, die allemaal studeren in en rondom Rotterdam. 

Aankomend seizoen gaan een hoop meiden ons helaas verlaten, maar de harde kern blijft hockeyen en dus willen we graag weer een compleet team. Wij hebben op donderdagavond een vaste trainster, die ook onze coach is. Er wordt getraind, maar het is ook altijd erg gezellig. Na afloop van de training doen wij graag een drankje in het clubhuis. We zoeken speelsters voor zowel: achter, midden en voor. Kom jij aankomend seizoen ons tem versterken?

Je bent van harte welkom om op donderdag om 20:30 uur mee te trainen om kennis te maken met ons :). Neem contact op met Marijn van de Sande, 06-1567 2067.

Voorwaarden & disclaimer