1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

❗ Nieuws over teamindelingen jeugd en mini's voor 2022-2023

24-6-2022
Nieuwsafbeelding

De voorbereidingen voor het seizoen 2022-2023 zijn in volle gang. Door de lijncoördinatoren wordt hard gewerkt aan de teamindelingen en om alle nieuwe aanmeldingen een plekje te geven in één van onze teams bij de jongste jeugd. 


Nieuwe teamindelingen gepubliceerd op 27 juni
De teamindelingen van de mini- en jeugdteams voor seizoen 2022-2023 zijn vanaf maandag 27 juni as, zichtbaar in de app en TEAMLisa. Wanneer met het persoonlijke lidnummer wordt ingelogd in de app verschijnt het nieuwe team bij 'mijn teams'. 

De commissies hebben hun best gedaan ervoor te zorgen dat alle spelers ook in het nieuwe seizoen veel hockeyplezier gaan beleven in hun nieuwe team.
Er is alles aan gedaan om de teams zo goed mogelijk samen te stellen, hierbij rekening houdend met een goede balans in alle elftallen zodat op ieder niveau leuk en goed kan worden gehockeyd. Daarbij is gekeken naar de sterkte van individuele spelers, het elftal als geheel en de vermoedelijke poule-indeling voor komend seizoen. 


Trainingsschema

De trainingen van het huidige seizoen lopen t/m vrijdag 17 juni as. Het reguliere trainingsschema met de nieuwe teams start weer in de eerste week na de zomervakantie. Wel worden in de periode juni/juli nog kennismakingstrainingen georganiseerd. Ook is het mogelijk voor nieuwe teams om een trainingsverzoek in te dienen bij t[email protected].


Inleveren trainings- en keepersmaterialen

De trainings- en keepersmaterialen kunnen op maandag 27 juni en dinsdag 28 juni tussen 17.00-19.00 uur worden ingeleverd. De keeperstassen worden ingeleverd in de topsportgang op de begane grond van het clubhuis. De twee tassen met trainingsmaterialen worden boven in het clubhuis ingeleverd. Check hiervoor t.z.t. het nieuwsbericht op de website.


Nieuwe leden

Nieuwe leden krijgen op vrijdag 24 juni een mail met de inloggegevens voor de club-app. Heb je deze onverhoopt niet gekregen? Stuur dan een mail aan de clubmanager.

De teams van alle kinderen uit een gezin zijn zichtbaar in de app wanneer de adresgegevens in LISA exact overeenkomen. Wanneer het team van een kind ontbreekt, is het dus zaak de adresgegevens te controleren en aan te passen. Dit kan door de adreswijziging door te geven aan de ledenadministratie. Adressen onder 'wijzigen gegevens' bij lidmaatschap op onze website.


Voorwaarden & disclaimer