1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 1 april 2023
Tijd T/U Team Tegen team
15:20 Thuis MO18-09 HDS MO18-4

☀️ De club in de zomermaanden

6-7-2022
Nieuwsafbeelding

In de zomerperiode gelden aangepaste openingstijden van complex en clubhuis. Ervaring leert dat in deze periode minder aanloop is op de trainingen, waardoor het niet rendabel is om de bar alle avonden te bemannen of iemand bereid te vinden het complex af te sluiten.

Bij een gesloten complex is het belangrijk dat keepersmaterialen en overige zaken op tijd worden meegenomen voor bijv. een oefenwedstrijd of toernooi en dat er geen fietsen, scooters of auto's op het terrein worden geparkeerd.

Zomervakantie 2022
4 t/m 14 juli
De club is met ingang van 4 juli as gesloten op maandag en woensdag (m.u.v Go4hockeykampen overdag). Gelegenheid om te trainen is er op dinsdag, donderdag en vrijdag. Teams die door willen trainen, dienen dus te kiezen voor één van deze avonden bij het plannen van trainingen. Let op: het is belangrijk dat alle teamactiviteiten op de velden worden aangemeld bij [email protected] i.v.m. barbezetting, planning veldverlichting etc.

15 juli t/m 29 juli
Het complex is gesloten van vrijdag 15 juli t/m zondag 31 juli.

1 t/m 7 augustus
In week 4 van de zomervakantie is er gelegenheid om te trainen op dinsdag, donderdag en vrijdag. Teams die door willen trainen, dienen dus te kiezen voor één van deze avonden bij het plannen van trainingen en evt. oefenwedstrijden. Let op: het is belangrijk dat alle teamactiviteiten op de velden bij de TCC worden aangemeld i.v.m. barbezetting, planning veldverlichting etc.

In het weekend is het complex beperkt geopend tijdens thuiswedstrijden. Zorg ervoor dat je de auto, scooter of fiets bij uitwedstrijden buiten het hek parkeert en dat je op tijd beschikt over de keeperstas.

8 t/m 28 augustus
Het complex is alle avonden geopend. In week 5 en 6 van de zomervakantie zijn er van maandag t/m woensdag hockeykampen voor O10-& O12-jeugd van resp. Bovelander en Go4hockey. Lees hier meer informatie.

In het weekend is het complex beperkt geopend tijdens thuiswedstrijden. Zorg ervoor dat je de auto, scooter of fiets bij uitwedstrijden buiten het hek parkeert en dat je op tijd beschikt over de keeperstas.

Seizoensstart 
27-28 augustus
ABN AMRO Hockey Weekend op HC Rotterdam. Dit is hét kick-offtoernooi voor alle Hoofdklasseteams, met side-events als G-hockey en clinics. Entree is gratis, dus grijp je kans en kom kijken naar alle toppers. Meer informatie in dit nieuwsbericht.

29 augustus
Het reguliere trainingsschema voor de mini's en jeugd start weer vanaf maandag 29 augustus.

3-4 september
Start competitie voor landelijk spelende A- en B-jeugd en voor Dames-1 en Heren-1 in de Hoofdklasse. Mogelijkheid voor overige teams om oefenwedstrijden te plannen.

10-11 september
Start competitie voor mini-, jeugd- en seniorenteams

Voor het plannen van een training in deze zomerperiode is het noodzakelijk een mail te sturen aan [email protected]. Het reserveren van een veld(deel) voor een oefenwedstrijd gaat via [email protected].
Let op: trainingen en wedstrijden worden zoveel mogelijk in blokken gepland.

Voorwaarden & disclaimer