1-header.jpg

πŸ†• Teamindelingen jeugd en mini's gepubliceerd

27-6-2022
Nieuwsafbeelding

De teamindelingen van de mini- en jeugdteams voor seizoen 2022-2023 zijn gepubliceerd in de club-app en TEAMLisa. Wanneer met het persoonlijke lidnummer wordt ingelogd in de app verschijnt het nieuwe team bij 'mijn teams'.

Jaarlijkse puzzel
De teamindeling is ieder jaar weer een enorme puzzel en zorgt op bijna alle clubs voor veel discussie. De commissies hebben hun best gedaan ervoor te zorgen dat alle spelers ook in het nieuwe seizoen veel hockeyplezier gaan beleven in hun nieuwe team. Er wordt alles aan gedaan om de teams zo goed mogelijk samen te stellen, hierbij rekening houdend met een goede balans zodat op ieder niveau leuk en goed gehockeyd kan worden. Daarbij wordt gekeken naar de sterkte van individuele spelers, het team als geheel en de vermoedelijke poule-indeling voor komend seizoen. 

Er is een mail gestuurd aan alle spelers met uitgebreide informatie over de indelingsprocedure, de bezinningsperiode etc. 

Inloggegevens
Alle nieuwe jeugdleden hebben 24 juni een mail ontvangen met de inloggegevens voor de club-app. Heb je deze onverhoopt niet gekregen of heb je als bestaand lid problemen met de inloggegevens? Stuur dan een mail aan de clubmanager.

Familiegegevens
De teams van alle kinderen uit een gezin zijn zichtbaar in de app wanneer de adresgegevens in LISA exact overeenkomen. Wanneer het team van een kind ontbreekt, is het dus zaak de adresgegevens te checken en aan te passen. Dit kan door de adreswijziging door te geven aan de betreffende ledenadministratie.

Jeugdteams krijgen nieuwe benaming
De KNHB heeft de benaming van teams in de jeugd aangepast. Als voorbeeld: MD06 wordt vanaf nu MO12-06 genoemd. Deze aanpassingen zijn al verwerkt in de seizoensovergang.


Voorwaarden & disclaimer