1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 februari 2023
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Uit MO8-06 V.M.H.C. CARTOUCHE MO8-3

馃挌馃 De club: v贸贸r de leden en d贸贸r de leden.

29-8-2022
Nieuwsafbeelding

De vakanties zijn voorbij en we mogen het veld weer op! Dat betekent dat ook veel vrijwilligers van de club weer zijn begonnen. Dat zijn er voor HC Rotterdam maar liefst meer dan 400. Want HC Rotterdam maken we met elkaar: v贸贸r de leden en d贸贸r de leden.

Naast alle coaches, managers, scheidsrechters en trainers die zich inzetten zijn er ook meer dan 250 vrijwilligers die op meer overkoepelende vlakken bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven.

  • Zo hebben we als club bijvoorbeeld vertrouwenspersonen en is momenteel de accommodatiecommissie erg druk bezig met concrete verbeteringen omtrent het clubhuis en complex.
  • Is de Rotterdomecommisie alweer gestart met de voorbereidingen voor opbouw.
  • Daarnaast worden trainers en scheidsrechters opgeleid en ondersteund om n贸g beter te worden.

Het bestuur
We hebben een bestuur wat zich actief en enthousiast inzet om een aantrekkelijke en gezonde hockeyclub te zijn die klaar is voor de toekomst. Naast dat we elke twee weken samen komen om te vergaderen staan er ook regelmatig bestuursleden als speler op het veld of als trainer/coach, en zijn we vaak op club aanwezig met de verschillende commissies.

Voor wie nog niet bekend is met alle gezichten: maak kennis met mijn mede bestuursleden die zich ook dit seizoen naast hun drukke banen veel inzetten voor de club.
We zijn verantwoordelijk voor het beleid op onze club wat in de uitvoering door vele vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt in commissies. Deze toppers zetten we jaarlijks graag in het zonnetje tijdens onze vrijwilligersborrels. Zo was afgelopen weekend tijdens het ABN AMRO Finale weekend de eerste editie!

Commissies met enthousiaste Rotterdammers
Met een hart voor de club komen Rotterdammers met hun commissies weer bij elkaar om het bestuur en/of verenigingsmanager te ondersteunen. En we kunnen alle hulp goed gebruiken! Heb jij het idee dat er dingen beter kunnen op de club? Of zou je graag willen helpen, maar weet je niet goed waar je je kwaliteiten kan inzetten? Je hoeft absoluut geen hockey ervaring te hebben om de club te helpen!

Ben jij goed in (financi毛le) administratie, ben je een organiseertalent, heb je ervaring met marketing en communicatie? Bekijk meteen onze vacaturebank of neem contact op met Angela via: 06-112 133 39.

In mijn DM sliden mag natuurlijk ook ;)
Fijne start van het seizoen!

Bestuurslid Communciatie
Mignonne Meekels

Voorwaarden & disclaimer