1-header.jpg Webbanner.HCR.1440x346[1].jpg

🀐 De Vertrouwenscommissie van HC Rotterdam

10-9-2022
Nieuwsafbeelding

Iedereen moet zich veilig kunnen voelen binnen de club en met plezier kunnen hockeyen. Als dat niet meer lukt, omdat sprake is van ongewenst gedrag (bijvoorbeeld pesten, (seksuele) intimidatie of discriminatie) kan de Vertrouwenscommissie benaderd worden om te dienen β€˜als luisterend oor’ maar vooral ook om te helpen het veilige gevoel en het plezier terug te brengen. 


De Vertrouwenscommissie bestaat uit drie vertrouwenspersonen, die door het bestuur van HC Rotterdam worden benoemd. Zoals de naam van de commissie al zegt: alles wat met een vertrouwenspersoon wordt besproken, blijft vertrouwelijk als dat wordt gewenst. Hier lees je meer over de vertrouwenscommissie.


Voor deze commissie zijn wij nog hard op zoek naar een derde commissie lid. Heb jij interesse en past jouw achtergrond bij deze functie? Bekijk de vacature dan hier.


Recent is er een nieuw commissielid toegevoegd, namelijk Patricia Budding. Zij is leerkracht basisonderwijs en kindercoach in Rotterdam. Zij heeft dagelijks te maken met kinderen en ouders. Door goed te luisteren kan zij een goede steun zijn en begeleiden waar nodig. Patricia draagt graag bij aan een veilig en leerbaar klimaat en vindt het belangrijk dat kinderen plezier maken en zich fijn voelen. Daar draagt zij graag aan bij!


Naast Patricia zit ook Kirsten van den Herik in de vertrouwenscommissie. Zij is rechter in Rotterdam en trimhockeyer bij ons op de club. Via een collega op de rechtbank hoorde ze over deze commissie en dat sprak haar direct aan. De overstap van advocaat naar rechter heeft haar doen inzien dat het bij haar past om naar alle kanten van een verhaal te luisteren en ook over moeilijke onderwerpen te praten. Kirsten wil graag een bijdrage leveren aan het speelplezier van kinderen (en volwassenen). Zij luistert graag naar je.


De Vertrouwenscommissie is bereikbaar via email. Alleen de leden van de Vertrouwenscommissie hebben toegang tot dit e-mailadres. Als gewenst wordt met een specifiek lid van de Vertrouwenscommissie te spreken, kan dat in het e-mailbericht duidelijk worden gemaakt. Die betreffende vertrouwenspersoon zal dan contact opnemen.


Voorwaarden & disclaimer