1-header.jpg Webbanner.HCR.1440x346[1].jpg

🥅 Goalieworks weer van start!

12-9-2022
Nieuwsafbeelding

Op woensdag 7 september 2022 is het nieuwe GoalieWorks seizoen voor de vaste jeugdkeepers en van HC Rotterdam weer van start gegaan. Nieuw dit jaar is dat er tijdens een extra trainingsuur ook keeperstraining wordt aangeboden aan de vaste keepers van de seniorenteams.

 

GoalieWorks is de keepersschool van Pirmin Blaak, oud keeper van HC Rotterdam en tegenwoordig actief voor Oranje-Rood en Oranje. De keepersschool heeft als doel om de ontwikkeling van elke deelnemende keeper maximaal te ondersteunen. Simon Zijp (keeperstrainer Nederlands elftal), Bart van Gaalen (keeperstrainer Jong-Oranje) en Pirmin Blaak zijn begin augustus begonnen met het uitschrijven en opnemen van het nieuwe GoalieWorks trainingsprogramma. De keepers zullen komend seizoen vrijwel dezelfde oefeningen hebben als de keepers in de Hoofdklasse en het Nederlands elftal. De GoalieWorks trainers passen deze oefeningen aan naar het niveau van de keepers.

 

Het eerste blok van vijf trainingen bestaat uit het trainen en verbeteren van de basis[1]technieken (‘de toolbox’). Dit is een belangrijk onderdeel van de GoalieWorks opleiding. In het tweede gedeelte na de herfstvakantie tot de winterstop, zullen de oefeningen gericht zijn op wedstrijdsituaties en trainen wij het maken van de goede keuzes door de keeper.

 

De GoalieWorks trainingen zijn bedoeld voor vaste keepers en je moet ingeschreven zijn om deel te kunnen nemen. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Constance Heijnen (06-15068841, [email protected]).

Voorwaarden & disclaimer