1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏑 Zaterdag 24 september Heren-1 - Voordaan

21-9-2022
Nieuwsafbeelding

Het is nog even wennen dat Dames-1 en Heren-1 niet meer alleen op de zondag spelen, maar ook op zaterdag of donderdagavond. Deze week spelen beide teams op zaterdag 24 september en kan je de heren dit weekend aanmoedigen op de club! Wil je de wedstrijd van de dames niet missen? Bekijk de wedstrijd op Viaplay of moedig ze live aan in Utrecht.


Heren-1 neemt het op tegen Voordaan om 18.30 uur in ons prachtige stadion. Onze jeugdleden t/m 18 jaar zijn welkom om de wedstrijd gratis te bekijken. Kaartjes voor deze wedstrijd of onze seizoenkaart zijn hier te verkrijgen.


De Dames vertrekken zaterdag richting Utrecht. Zij spelen om 18.30 uur en hopen op winst tegen Kampong.


Wil je zaterdag voor de wedstrijd van Heren-1 nog een hapje eten op de club? Dan is dat zeker mogelijk! We serveren zaterdag kipsaté van de Green Erg met nasi, atjar en kroepoek voor €11,50. Er is ook een vegetarische optie beschikbaar. Van te voren graag even reserveren via [email protected]


Hoe zat het ook al weer met de kaartverkoop? Hier lees je hoe het werkt. En waarom is er eigenlijk kaartverkoop? Onze voorzitter Diederik Chevalier legt het uit in een korte video.


Voorwaarden & disclaimer