1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 1 april 2023
Tijd T/U Team Tegen team
15:20 Thuis MO18-09 HDS MO18-4

🌷 Clubleden korting bij Tulp Keukens!

12-10-2022
Nieuwsafbeelding

Tulp Keukens is de trotse hoofdsponsor van de Tulp Hoofdklasse Heren. Dat is fijn voor alle leden (of ouders/verzorgers van leden), want als lid van een Tulp Hoofdklasse club zoals HC Rotterdam ontvang je namelijk extra korting op een nieuwe keuken. Oftewel: Goed voor jou, goed voor de club.


Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan gaat Tulp graag voor jou aan de slag. Je profiteert alleen van het voordeel als je via het formulier op de website een afspraak inplant; zo kunnen we je extra tijd en aandacht geven. 


Een afspraak inplannen kan gemakkelijk via: https://www.tulpkeukens.nl/tulp-hoofdklasse-clubs/#location-and-date. De voorwaarden van deze actie zijn ook hier te vinden.


Tulp doet graag iets extra’s voor alle HC Rotterdam leden. Als lid, dan wel ouder/verzorger van een lid, ontvang je daarom 10% korting bovenop de actie die op dat moment loopt! 


Van 12 september tot en met 26 oktober maak je daarnaast kans op een jaar lang gratis contributie voor het gehele gezin. Je maakt automatisch kans als je een nieuwe keuken koopt in de actieperiode.


Koop je een nieuwe keuken bij Tulp? Dan profiteer je niet alleen van extra korting maar verhoogt Tulp de sponsorbijdrage voor HC Rotterdam! Een win-win situatie als je het ons vraagt. 

Voorwaarden & disclaimer