1-header.jpg

👀 DHG op de Rotterdome

27-10-2022
Nieuwsafbeelding

Misschien is het je al opgevallen, er staan drie hele grote letters op de Rotterdome: DHG. Afgelopen woensdag zijn deze geplaatst op onze blaashal, maar wat betekent dat eigenlijk? 


DHG staat voor David Hart Groep

Belegger in vastgoed en ontwikkelaar van hoogwaardige vastgoedprojecten. Met meer dan 25 jaar ervaring is DHG nummer 1 logistieke ontwikkelaar. Kennis van zaken ligt bij hun bewezen warehouse concepten, woonconcepten en participaties. DHG staat bekent om de snelheid van handelen en oplossingsgerichtheid.


Waarom HC Rotterdam? 

DHG is vanaf dit seizoen een nieuwe sponsor van onze club. Zij dragen HC Rotterdam een warm hart toe, maar zijn vooral ook zeer gecharmeerd van de prominente plek die zij hebben kunnen bemachtigen op de Rotterdome, geeft David Hart aan. Deze is ook goed te zien vanaf de lucht, in de aanvliegroute van Rotterdam The Hague Airport.


Hoe ziet het er aan de binnenkant uit?

Aan de binnenkant zijn deze letters ook niet te missen. Gelukkig is het logo in spiegelbeeld én vanuit de hal ook goed te lezen. 
Sneak preview

In onze stories op de socials werd al een sneakpreview gedeeld over het plaatsen van de letters. Er werd grotendeels gedacht dat de letter H voor HCR zou komen te staan, maar helaas. Het juiste antwoord was dus DHG.
Wil je meer weten over DHG? 

Lees verder op de website van DHG.

Voorwaarden & disclaimer