1-header.jpg

🍻 Verandering in de horeca van HC Rotterdam

10-11-2022
Nieuwsafbeelding

Tjeerd Esser en Ross Heemskerk. Twee bekende gezichten van HC Rotterdam. Samen zijn zij met hun teams verantwoordelijk voor de horeca op onze club, maar daar gaat binnenkort iets in veranderen. 


Onze horecamanager Tjeerd heeft na 4,5 jaar aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. En vooral eentje die beter past bij zijn veranderde privé leven. Na 4,5 jaar inzet voor de club zal het even wennen worden dat we Tjeerd niet meer achter de bar zien. 


In de afgelopen jaren heeft Tjeerd weer nieuw leven in de bar geblazen, maar ook de gezellige buitenbar opgezet. Helaas heeft corona nog wat roet in de plannen gegooid en heeft niet alles de uitwerking gekregen die hij voor ogen had. Al met al heeft hij met veel plezier op de club rondgelopen.


Tjeerd geeft vanaf 1 december het stokje van de bar over aan Ross Heemskerk, Koen van Everdingen en Florian Faasen. Ross is met zijn team ook al langer bekend op de club, zij zijn volledig verantwoordelijk voor de keuken. Daarnaast maakt hij met Kitchen of Heemskerk ook heerlijke maaltijden en verzorgt Lotje de lekkerste granola, taarten en toetjes, waar veel leden van smullen.


Ross runt samen met Koen ook de horeca op HC Barendrecht en de keuken van Leonidas. Ze staan te popelen om nu ook de bar van Rotterdam te organiseren. Daarbij zal Florian Faasen de rol van horecamanager gaan invullen en het vaste gezicht achter de bar worden. Er komen dus flink wat veranderingen aan die voor nóg meer gezelligheid gaan zorgen voor onze leden, fans en gasten.


De komende periode zal je hier wellicht al iets van merken en, zoals gezegd, gaan Ross, Koen, en Florian vanaf 1 december de bar runnen. In de loop van deze maand zullen wij het nieuwe team aan jullie voorstellen en vragen wat zij voor mooie plannen zij hebben voor onze prachtige club.


Tjeerd, hartelijk dank voor jouw inzet de afgelopen jaren en heel veel succes met jouw nieuwe uitdaging bij Daka Teamwear!


En Ross, Koen & Florian, heel veel succes met jullie uitbreiding op de club! 


Met Rotterdamse groet,

Bestuur HC Rotterdam

Voorwaarden & disclaimer