1-header.jpg

🗞️ Help jij mee aan het nieuwe magazine?

24-11-2022
Nieuwsafbeelding
Er komt weer een nieuwe editie van het HC Rotterdam magazine aan! Net als vorig jaar gaan we een clubblad maken wat vol staat met interessante interviews, leuke weetjes, highlights en nog veel meer!

Hiervoor kan de communicatie commissie heel goed extra handjes gebruiken! Lijkt het jou leuk om tijdens de winterstop aan te sluiten bij een commissie en je in te zetten als vrijwilliger voor HC Rotterdam? Dan is dit misschien iets voor jou!

Waar zijn we naar op zoek?
Wij zoeken vrijwilligers die kunnen helpen met: 
- teksten schrijven
- interviews houden
- foto's maken
- input geven

Welke periode?
Vanaf december t/m februari kunnen we de hulp goed gebruiken. Half februari gaat alles naar de drukker om deze eind februari onder onze leden te kunnen verspreiden.

Hoeveel tijd kost het mij?
Naar verwachting zal het per week ongeveer 2-3 uur van je tijd kosten. 

Het lijkt mij leuk! Waar meld ik mij aan?
Super leuk dat je zo enthousiast bent. Wil je je aanmelden of heb je misschien een vraag? Stuur een mailtje naar [email protected] of neem contact op met Dominique via 0651603646.

Ik heb nog leuke input voor het magazine!
Heb jij content, input, foto's, weetjes of iets anders voor in het clubblad? Stuur dan ook een mailtje naar [email protected] of neem contact op met Dominique via 0651603646. We kunnen niet garanderen dat alle input in het magazine geplaatst wordt.
Voorwaarden & disclaimer