1-header.jpg

🧑🏻‍🎄 Kerstdiners op HC Rotterdam

25-11-2022
Nieuwsafbeelding

Beeld je eens in: een diner tussen de kerstbomen, de open haard aan, lekker eten, drankje erbij, jouw team als gezelschap én je hoeft zelf niets te doen? Klinkt als een hele gezellige avond die je niet wil missen, toch?


Je hoeft dit ook niet te missen, want op 13, 14, 15 en 19 december zullen er op de club kerstdiners georganiseerd worden voor onze teams! 


Tijdens deze avond krijg je een heerlijk drie gangen menu bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Uiteraard wordt er ook een vegetarische optie aangeboden. Het menu voor de jeugd en het menu voor de senioren vind je hieronder.


Kerstmenu junioren Kerstmenu seniorenDe kosten voor deze avond zijn voor jeugd teams €20,00 p.p. inclusief frisdrank en ranja en voor de senioren teams € 25,00 p.p. Dranken kunnen op basis van nacalculatie afgerekend worden. Om zeker te zijn van een reservering vragen wij de teams de kosten voor het menu vooraf over te maken. 


Lijkt het jou leuk om samen met jouw team een kerstdiner te houden op de club? Dat kan! Meld jouw team aan via onderstaand  formulier, dan nemen wij verder contact met je op. Het minimum aantal voor aanmelden is 15 personen.


Junioren teams, meld je hier aan.

De senioren teams kunnen zich hier aanmelden.


Wil je ook graag een kerstdiner op de club, maar hebben jullie andere wensen? Bijvoorbeeld luxere gerechten of meer gangen, dan is dit zeker bespreekbaar. Stuur een mailtje naar [email protected] en dan denken wij graag met je mee.


Zien wij jouw team ook in december? 🎄Voorwaarden & disclaimer