1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🗓️ Clubagenda voor januari!

17-1-2023
Nieuwsafbeelding

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het nieuwe horeca team en Bestuurslid Events niet stil zitten. Er worden allerlei leuke evenementen georganiseerd en daar kunnen we alleen maar blij van worden.


Afgelopen zaterdag 14 januari was een geslaagde nieuwjaarsborrel

De hele dag stond in het teken van gezelligheid. We begonnen in de ochtend met een ontbijt voor de jeugdteams. Het Nederlands Elftal speelde op het WK Hockey Heren in India tegen Maleisië en dat werd natuurlijk uitgezonden op de club. Onze Thijs van Dam scoorde een prachtig doelpunt en ze wonnen met 4-0. Daarna was er een boozy brunch voor onze senioren die vlekkeloos overliep in de nieuwjaarsborrel. Hier hebben we geproost op een gezellig en sportief hockeyjaar.


Aanstaande donderdag klaverjastoernooi

Op donderdag 19 januari zal het eerste HC Rotterdam klaverjas toernooi gespeeld worden. Ouderwets potje jassen, uiteraard op z'n Rotterdams! Inschrijving kan per team van 2 personen en deelname is gratis. Aanmelden doe je snel en makkelijk via dit formulier. Opgeven voor het toernooi kan tot en met woensdag 18 januari. Het toernooi is toegankelijk voor leden en introducés van HC Rotterdam.


WinterBBQ weekend eind januari

Het weekend van 28 en 29 januari staat in het teken van de WinterBBQ. Op het plein zal de Green Egg de hel dag aan staan om heel veel lekkers klaar te maken. Ze staan er de hele dag en je bent van harte welkom om mee te genieten. 


Veranderingen in het clubhuis

Ondertussen werken Ross, Koen en Florian met het horeca team aan een nieuwe uitstraling van het clubhuis. Het kan dus voorkomen dat het clubhuis op het moment van jouw bezoek even deels gesloten is. Loop gerust naar het plein voor een kop koffie of wat anders lekkers. Veel dank voor het begrip!


Super Sunday op zondag 5 maart!

We trappen de tweede seizoenshelft af met een Super Sunday! En niet zomaar een, want voor zowel Dames-1 als Heren-1 komt Bloemendaal op bezoek. Dus zet het vast in de agenda: zondag 5 maart om 12.45 uur starten de Dames en om 14.45 uur zijn de Heren te zien. Ben jij er ook bij?

Voorwaarden & disclaimer