1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 1 april 2023
Tijd T/U Team Tegen team
15:20 Thuis MO18-09 HDS MO18-4

🐹 Albert Heijn De Wolf Super Sunday op 19 maart. Kom jij ook?

14-3-2023
Nieuwsafbeelding

Samen met onze trouwe sponsor Albert Heijn De Wolf gaan we van zondag 19 maart hét dagje uit voor gezinnen uit onze regio maken en deze Super Sunday wil je niet missen. Kom kijken naar hockey op het hoogste niveau, win één minuut gratis winkelen bij AH De Wolf tijdens de rust, klim over de stormbaan, eet een suikerspin, kijk de Klassieker of verbeter je skills in de ABN AMRO Fun Court. Hier wil je bij zijn! 


Gratis kaartjes voor Super Sunday

Deze week krijg je bij Albert Heijn De Wolf aan de Kleiweg in Rotterdam bij elke €25,00 aan boodschappen één gratis toegangsbewijs. Je kan natuurlijk ook kaartjes krijgen via onze ticketshop. Een studenten ticket voor deze Super Sunday kost € 7,50 op vertoon van een geldige studentenkaart. Mocht je nog even af willen wachten, kan je ook op de dag zelf een kaartje aan de deur kopen. 


Wat staat er op het programma?

12.45 uur Rotterdam D1 - Kampong D1

13.00 uur Opening ABN AMRO Fun Court

14.30 uur De Klassieker Ajax - Feyenoord

14.45 uur Rotterdam H1 - Oranje-Rood H1


ABN AMRO Fun Court

Onze jongere bezoekers kunnen zondag terecht in het ABN AMRO Fun Court waar de begeleiders van Bovelander assisteren bij knotshockey, de pannakooi, het doolhof, de sprintmeter, de slagmeter en het gatendoeken. Vergeet je hockeystick dus niet! 


De Klassieker op de club kijken

Wist je al dat de Klassieker (Ajax - Feyenoord) ook uitgezonden wordt op de club? We zijn een sportvereniging met een Rotterdams hart en snappen heel goed dat veel van onze bezoekers en leden graag Feyenoord aanmoedigen, in het stadion of vanaf de bank. Wij willen de wedstrijd ook niet missen en daarom zal deze gewoon te zien zijn op het scherm in het clubhuis.


Thuisspelende teams

Alle senioren teams, thuisspelende (jeugd) teams en hun tegenstanders, indien van toepassing bij thuisspelen, worden apart geïnformeerd over de toegangscontrole. 


Kortom, een dag vol met activiteiten op de club. Ben jij er ook bij? Tot dan!
Voorwaarden & disclaimer