1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

💚 Vacature: Voorzitter van HC Rotterdam

21-3-2023
Nieuwsafbeelding

Onze voorzitter Diederik Chevalier heeft aangegeven zijn functie na bijna zes jaar over te willen dragen vanaf het seizoen 2023 - 2024. Diederik gaat aan de slag als voorzitter van de HHcv (Hockey Hoofdklasse cv). Daarom zijn wij op zoek naar een geschikte opvolger. Mede dankzij de veelzijdigheid van deze functie, zouden wij graag snel van start gaan met de overdracht om de nieuwe voorzitter klaar te stomen voor het aankomende seizoen. 


Lijkt het jou wat? Lees snel verder!

Als voorzitter vervul je een spilfunctie binnen HC Rotterdam, een van de grootste hockeyclubs van Nederland. Een topclub met Dames en Heren in de Hoofdklasse, een top jeugdopleiding en een grote breedte afdeling met  in totaal meer dan 2.500 leden. Samen met je medebestuursleden ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de vereniging, waar het belang van top en breedte hand in hand gaan. Je bent binnen en buiten de vereniging het gezicht van HC Rotterdam. Je verenigt, verbindt en organiseert vanuit jouw betrokkenheid bij de hockeysport. 


Benieuwd welke taken er bij deze rol horen?

Allereerst ben je zichtbaar voor leden, ouders van leden, vrijwilligers, medewerkers en sponsors. Je beschikt over een relevant netwerk om nieuwe sponsors te interesseren en contact te leggen met bestaande sponsoren. Daarnaast zorg je voor de visievorming en beleidsontwikkeling van HC Rotterdam en voor de consistente uitvoering hiervan. Maar dat is niet alles, bekijk hier de vacature om de volledige taakbeschrijving te zien.


Waar is de club naar op zoek?

Een hart voor de hockeysport en HC Rotterdam is natuurlijk gewenst. Daarnaast ben je enthousiast en heb je draagvlak binnen alle geledingen van de vereniging, zowel in de top als in de breedte. Je bent aantoonbaar sterk in communicatie, open en benaderbaar. En hebt een beleidsmatig, strategisch inzicht en een verbindende visie met betrekking tot de verenigingsactiviteiten. Deze functie vraagt tussen de 8-16 uur per week van jouw flexibele beschikbaarheid gedurende het hockeyseizoen. 


Diederik zal, ondanks zijn vertrek als voorzitter, actief blijven binnen de Vrienden van HC Rotterdam en de Sponsorcommissie. 


Interesse?

Zie jij jezelf al helemaal in deze functie? En zou je deze willen vervullen voor minimaal 3 jaar? Dan kan je solliciteren op deze functie! Stuur je CV en motivatie aan Angela Krauss, secretaris van HC Rotterdam, op [email protected]. 

Voorwaarden & disclaimer