1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

💪🏼 Vrijwilligers gezocht voor afbouw Rotterdome!

30-3-2023
Nieuwsafbeelding

Nu de tweede seizoenshelft weer begonnen is, vergeten we bijna hoe fijn het was om weer een hele winter in de Rotterdome te kunnen zaalhockeyen. Wellicht vraag je je af waarom de blaashal er nog staat en wanneer deze dan eindelijk afgebroken wordt?


Het is een enorme klus om de blaashal op te zetten en af te bouwen. Zonder hulp van vele fantastische vrijwilligers zou onze Rotterdome er niet kunnen staan. Wil jij je graag inzetten voor de club, maar heb je niet genoeg tijd voor een rol binnen een commissie of bestuur? Dan is dit een fijne klus waar je in een paar uurtjes ook jouw bijdrage aan de club kan leveren. Lees snel verder wat erbij komt kijken:


Afbouw van de Rotterdome

De verdere afbouw van de Rotterdome gaat plaatsvinden in de week van 8-12 mei (na de meivakantie) met de nadruk op WOENSDAG 10 MEI. Zet die middag vast een groot kruis in de agenda. Met name tussen 11 uur en 17 uur hebben wij veel (sterke) handen nodig. En hier maken vele handen echt licht werk. Tot die tijd wordt de Rotterdome nog gebruikt voor gymlessen van scholen uit de omgeving.


Schrijf je nu in voor een van de shifts!

Wil je op een van deze dagen helpen met de afbouw? Dan kan je je vanaf nu inschrijven voor de volgende momenten:


Dinsdag 9 mei


Woensdag 10 mei


Donderdag 11 mei


Vrijdag 12 mei


Waarom help je mee met de afbouw?

Weet je nog de tijd dat we naar verschillende zaaltjes in de omgeving moesten rijden voor trainingen en wedstrijden? Doordat wij nu een eigen Rotterdome hebben scheelt dat enorm veel tijd, gedoe en frustratie. Hier willen wij natuurlijk niet meer naartoe terug. Daarom doen wij een beroep op alle ouders van jeugdteams om ons te helpen met het afbouwen van deze prachtige blaashal.


Alvast veel dank voor jullie hulp!


De Rotterdome Commissie


Voorwaarden & disclaimer