1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Dames-1 heeft support nodig tijdens de play-outs!

17-5-2023
Nieuwsafbeelding
Rotterdam Dames-1 is na jarenlange afwezigheid weer terug in de Tulp Hoofdklasse van de damescompetitie. Waar zij thuishoren. 
Na een seizoen vol spannende wedstrijden, eindigden ze op de 11e plek op de ranglijst. Dit betekent dat Dames-1 veroordeeld is tot het spelen van play-out wedstrijden tegen de nummer 2 van de Promotieklasse. Op dit moment is nog niet bekend of dit Huizen, Groningen, HIC of Push zal worden.

Deze play-out wedstrijden zullen in een best of three reeks worden gespeeld op de volgende data:
  • 25 mei, play-outs, (uit) Rotterdam D1 – tegenstander nog onbekend, 18.45 uur of 20.30 uur.
  • 27 mei, 2e play-outs wedstrijd, (thuis) Rotterdam D1 – tegenstander nog onbekend, 14.00 uur.
  • 29 mei, play outs evt 3e wedstrijd, (uit) Rotterdam D1 – tegenstander nog onbekend, 12.45 of 14.00 uur.
Dames-1 heeft dit seizoen laten zien dat ze goed mee kunnen in de Hoofdklasse, gezien de vele spannende en mooie wedstrijden. 
De dames moeten eind mei nogmaals het beste uit zichzelf halen om deze play-out wedstrijden tot een goed einde te brengen. Onze dames hebben alle support nodig die ze kunnen krijgen en hopen dan ook dat er veel supporters aanwezig zullen zijn bij deze spannende wedstrijden. Vele dames uit het elftal hebben als jeugdlid langs de lijn gestaan om hun helden van destijds aan te moedigen. Hoe leuk zou het zijn om dit over je eigen kind te kunnen zeggen?

Dus trommel al je vrienden op en neem je trommels, bellen, pannen en pollepels mee om onze heldinnen naar de overwinning te helpen. Het moge duidelijk zijn dat de dames alle support kunnen gebruiken en we hopen dan ook dat jullie massaal aanwezig zullen zijn bij de spannende wedstrijden!

Tot 25, 27 en 29 mei!! 🟢⚪️


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsVoorwaarden & disclaimer