1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Juich Dames-1 morgen naar de overwinning (gratis entree)

26-5-2023
Nieuwsafbeelding
Foto: Willem Vernes, via Hockey.nl

Bij een overwinning kunnen onze dames hun verblijf in de Tulp Hoofdklasse verlengen. Gisteravond behaalde ze al een 2-3 overwinning op promotieklasser Huizen.
De meegereisde supporters zagen een wedstrijd die tot de laatste minuut spannend was, ondanks het overwicht. Na een vindingrijke actie langs de achterlijn van Amber van den Dijssel tikte Annebrecht Rietveld vakkundig de 2-3 binnen, waardoor we met 3 punten naar Rotterdam terugkeerden. En dat is een goede uitgangspositie voor zaterdag om 13.00 uur.

Enthousiaste supporters en geen kaartverkoop 2e wedstrijd
Weer of geen weer, onze tribunes waren gedurende het seizoen gevuld met enthousiaste supporters. Het hoogtepunt was natuurlijk de Play-off wedstrijd van vorige week zondag, waarbij we een uitverkocht stadion hadden met maar liefst 2.500 man.

Deze tweede wedstrijd van Dames-1 is niet alleen ontzettend belangrijk voor het behoud van onze plek in de Tulp Hoofdklasse, maar het is ook nog één laatste kans om onze dames vanaf onze eigen tribunes naar de overwinning te schreeuwen.
Als dank voor jullie support en om jullie aan te moedigen om deze zaterdag weer met z'n allen op de tribunes plaats te nemen, hebben we besloten om geen kaartverkoop te hanteren voor deze promotie-degradatie wedstrijd van Dames-1.

🇳🇬 Kom gezellig met je team, vrienden, kids en spandoek. Zorgen wij voor de verkoelende colaatjes of Aperol Spritz.


Het programma zaterdag 27 mei
11.30: Speciaal voor Stichting Vrienden: de Vrienden brunch
13.00: Afslag Rotterdam – Huizen
14.30: Aansluitend op de wedstrijd start onze DJ op het plein voor een gezellige borrel


We hopen jullie weer in het groen-wit te zien!
Het bestuurFoto: Ruud Stork


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsVoorwaarden & disclaimer