1-header.jpg

Stichting Vrienden van HC Rotterdam

De hockeysport is de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Om deze sport bij HC Rotterdam op het hoogste niveau te kunnen beoefenen is sponsoring noodzakelijk. Dit geldt met name voor de topsport en de jeugdopleiding, maar ook om het niveau van de breedtesport te verbeteren.

Om die reden is in 2001 de businessclub 'Stichting Vrienden van Hockey Club Rotterdam' opgericht. Om de sportieve doelstellingen van HC Rotterdam te kunnen realiseren zijn nieuwe Vrienden van harte welkom. Met een gevarieerd en actief programma kunt u als Vriend profiteren van een gezellig en interessant netwerk voor uw eigen zakelijke aangelegenheden. Activiteiten die de Vrienden organiseren worden altijd druk bezocht en sommige evenementen zijn uitgegroeid tot een echte traditie.

Sponsoren/Vrienden sluiten een overeenkomst met de stichting voor € 1.500,- (exclusief 21% btw per jaar). Dat geeft - naast toegang tot het Vriendennetwerk - recht op onder:

 • Activiteiten:
  • Vier keer per jaar een informele business borrel.
  • Vier keer per jaar een activiteit (*)
   (zoals bijvoorbeeld jaarfeest / hockeytoernooi / buitenactiviteit / bedrijfsbezoek / wedstrijdbezoek Heren-1 en/of Dames-1)
   (*) Voor deelname aan deze activiteiten kan een extra bijdrage worden gevraagd.
 • Vermelding van (bedrijfs-)naam op het Vriendenbord. De materiaal- en technische kosten voor de naamsvermelding op het Vriendenbord komt voor rekening van de Stichting.
 • Indien mogelijk, en in dat geval in overleg met het bestuur van HC Rotterdam, kan begunstiger eenmalig gratis gebruik maken van de faciliteiten van HC Rotterdam.

Dirk-Jan van der Meer (06-25466877, [email protected]) of Evert van Eijk(06-52301048,[email protected]) geven u graag meer informatie over de Stichting Vrienden van HC Rotterdam.

Zie ook onze website www.stichtingvrienden.nl

 
Voorwaarden & disclaimer