1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Stadion liveSinds enige tijd is het hoofdveld uitgerust met een high-tech camerasysteem dat volledig automatisch wedstrijden uitzendt.
Wij zijn daarmee één van de eerste clubs in Nederland. Veel van de wedstrijden die op dit veld worden gespeeld, zullen worden uitgezonden via Matchday.tv.
Via een gratis app kan iedereen de wedstrijden kijken en bovendien delen met familie en vrienden. Wie weet binnenkort ook jouw wedstrijd!
 
Zo werkt het:
  • Download de Matchday.tv app in de app/play store
  • Je ziet direct enkele samenvattingen, filmpjes van doelpunten en welke livestreams actief zijn
  • Volg je favoriete teams: je krijgt notificaties als er wordt gescoord en wanneer er een wedstrijd start. De app houdt rekening met welke teams je volgt en zorgt ervoor dat je die filmpjes eenvoudig kan vinden.
  • Met de app zijn je favoriete filmpjes te delen via WhatsApp en Facebook!

Dit systeem is gratis door Matchday.tv aan de club beschikbaar gesteld. Het is een automatisch systeem en zal de komende tijd steeds verder worden verbeterd.
Matchday.tv is daarom erg benieuwd naar jullie feedback (die kan je geven via het formulier in de app). Samen werken we aan nog meer hockeyplezier op de club.
 
Namens de club en Matchday.tv veel kijkplezier toegewenst!
 
Voorwaarden & disclaimer